Antagning

Alla frågor angående antagningsprocessen till höstens kurser och program hänvisas till Antagning.se

Webbregistrering

Inför terminsstart måste du registrera dig via vår webbregistrering. Registreringen är öppen mellan den 10 och 17 augusti. Om du är ny student hos oss och inte registrerar dig under denna period så riskerar du att mista din plats.  

________________________________________________________

Vad händer när?

Juli

12/7 Antagningsbeskedet publiceras (Urval 1).
13/7 Öppnar sen anmälan (gäller endast kurser med för få sökande)
27/7 Sista svarsdag för att behålla din plats som antagen.
2/8 Antagningsbeskedet publiceras (Urval 2).

Augusti

10/8
* Den 10 augusti börjar vi att skickas ut ett välkomstbrev ut till alla antagna studenter gällande höstterminen 2018. I brevet finns viktig information inför terminsstart, om registrering, schema etc. Till nyantagna studenter skickas informationen till den e-postadress som angavs vid ansökan via Antagning.se

* Kontoaktiveringen öppnar och du kan från och med nu aktivera sitt studentkonto.

* Webbregistreringen öppnar för alla studenter på Specialpedagogprogrammet, Speciallärarprogrammet, Masterprogrammet och fristående kurser.

17/8 Webbregistreringen stänger och reservantagning startar.

* Den 17 augusti skickas ett mejl ut om reservantagning nr 1, som påbörjas den 20 augusti. Du kan då blir erbjuden en plats som du måste svara på senast den 22 augusti. Därefter skickar vi ut ett mejl om reservantagning nr 2 (om det finns platser kvar) som måste vara besvarade senast den 24 augusti.

September

5/9 Kursstart för nyantagna studenter till Specialpedagog- och Speciallärarprogrammet (se särskilt schema som kommer inom kort)