Frågor om höstens antagning

Om du har akuta frågor som du inte får svar på i informationen nedan, kontakta: studentexpedition@specped.su.se

Scheman och Kurslitteratur

Litteraturlistor kommer att publiceras på respektive kurshemsida,
se länk till våra utbildningar.

Antagning

Alla frågor angående antagningsprocessen till höstens kurser hänvisas till Antagning.se

Inför höstterminen 2019

Välkomstbrev: Vi kommer från och med den 6 augusti att skicka ut välkomstinformation till alla studenter som är antagna gällande höstterminen 2019. Där finns viktig information inför terminsstart om registrering, schema etc. Till nyantagna studenter skickas informationen till den e-postadress som angavs vid ansökan via Antagning.se.

Webbregistreringen är öppen mellan den 6-16 augusti.

Är du är ny student hos oss och inte registrerat dig under denna period så mister du din plats.

Reservantagning: Den 16 augusti skickar vi mejl om reservantagning som påbörjas den 19 augusti, i 2 omgångar. Du kan då blir erbjuden en plats genom ett mejl den 19 augusti (måndag), som du besvarar senast den 22 augusti (onsdag). Därefter skickar vi ut ett mejl i omgång 2 (om vi inte fått tillräckligt många studenter) som måste vara besvarade senast fredag, den 23 augusti. Hur många reserver vi kallar beror på antal registrerade studenter.

Svar på vanliga frågor och viktiga datum inför höstterminen 2019!

11 juli: Antagningsbeskedet publiceras (Urval 1), med svarskrav.

26 juli: Sista svarsdag för att behålla din plats som antagen.

1 augusti: Antagningsbeskedet publiceras (Urval 2).

Från och med 6/8: Välkomstbrev skickas ut till alla antagna studenter gällande höstterminen 2019.

6 augusti: Kontoaktiveringen öppnar och det går från och med nu att aktivera sitt studentkonto.

Webbregistreringen öppnar.

16/8: Webbregistreringen stänger.