1. Du är här:
  4. Om oss
  5. Evenemang
  6. Välkommen till Öppet hus på universitetet

Välkommen till Öppet hus på universitetet

EVENEMANG

Datum: 14 mars 2018 14:00 - 14 mars 2018 18:00
Plats: Stockholms universitet

Välkommen till Öppet hus – en dag fylld av information om universitetets utbildningar och inspiration till dina framtida studier. Träffa studenter, lärare och studievägledare från mer än 70 olika ämnen. Ta del av seminarier om hur det är att studera vid universitetet, gå på prova på-föreläsningar i olika ämnen och följ med på en guidad tur runt campus.

Alla ämnen som du kan läsa vid Stockholms universitet finns representerade bland utställarna i Södra huset och i Geovetenskapens hus. Under Öppet hus hålls även seminarier i Studenthuset. Alla byggnaderna ligger på universitetsområdet Frescati.

Aktuellt program publiceras på su.se/oppethus

Teckenspråkstolkning
Om man har behov av teckenspråkstolkning till seminarierna går det bra att boka en tolk via tolksamordningen. Kontakta dem via e-post till tolksamordning@su.se eller via telefon på 070-422 15 18. De kommer också att finnas på plats under dagen i Södra huset för att svara på frågor om hur det är att studera med tolk.

Varmt välkommen!

Bokmärk och dela Tipsa

KONTAKTUPPGIFTER

Specialpedagogiska institutionen