Institutionens studievägledning är stängd för besök under vecka 28 - 33. Frågor som rör Specialpedagogiska institutionen hänvisas till studentexpedition@specped.su.se om det gäller kursadministrativa frågor så som schema, betyg, litteratur etc. 

Har du allmänna frågor om studievägledning hänvisar vi till våra kollegor på Studenthuset. Centrala studievägledningen i Studenthuset

Tillgodoräknande

Alla ansökningar om tillgodoräknande kommer att besvaras vid terminsstart. Kom ihåg att fylla i dina ansökan korrekt och att skicka med alla kursplaner!  Blankett om tillgodoräknande (112 Kb)

Lärarlyftet

Du som är antagen kommer i början av augusti få ett välkomstbrev med information om bland annat Uppstartsdagen den 18 augusti klockan 09:30.

VIKTIGA DATUM:

13/7 - Antagningsbeskedet publiceras (Urval 1). Se antagningen: https://www.antagning.se/se/start

28/7 - Sista svarsdag för att behålla din plats som antagen. Du svarar på: https://www.antagning.se/se/start

3/8 - Antagningsbeskedet publiceras (Urval 2).

Vecka 32 - Välkomstbrev skickas ut till antagna till Specialpedagogprogrammet, Speciallärarprogrammet och fristående kurser.

Vecka 32 - Information om reservantagning skickas ut till de femtio första som står som reserver på Specialpedagogprogrammet och Speciallärarprogrammet.

10/8 - Kontoaktiveringen öppnar och det går från och med nu att aktivera sitt studentkonto. Se https://aktivera.su.se/

10/8 - Webbregistreringen för Specialpedagogprogrammet, Speciallärarprogrammet, Masterprogrammet (nyantagna) och fristående kurser öppnar. Registrera dig på Mina studier: http://mitt.su.se/

18/8 - Webbregistreringen för Specialpedagogprogrammet, Speciallärarprogrammet, Masterprogrammet (nyantagna) och fristående kurser stänger. 

31/8 - 1/9 - Kursstart för antagna till Specialpedagogprogrammet och Speciallärarprogrammet.