1. Du är här:
  4. Om oss
  5. Evenemang
  6. Disputation i specialpedagogik om läsutveckling under mellan- och högstadiet

Disputation i specialpedagogik om läsutveckling under mellan- och högstadiet

EVENEMANG

Datum: 28 april 2017 10:00 - 28 april 2017 12:00
Plats: Gröjersalen, Kräftriket (Stockholms univ.)

Karin Stenlund disputerar i specialpedagogik med avhandlingen "Läsutveckling under mellan- och högstadiet. En longitudinell studie av läsfärdigheter hos elever med och utan lässvårigheter".

Opponent: docent Ulf Fredriksson (Inst. för pedagogik och didaktik, Stockholms univ.)

Betygsledamöter: professor Siv Fischbein (Specialpedagogiska inst. Stockholms univ.), docent Christer Jacobson (Linnéuniversitetet), professor Monica Rosén (Göteborgs universitet)

Suppleant: docent Kari Trust (Barn- och ungdomsvetenskapliga inst. Stockholms univ.)

Handledare: PhD Diana Berthén och professor Ulla Ek (Specialpedagogiska inst. Stockholms univ.)

Läs mer i Abstract/fulltext

Bifogade filer
Bokmärk och dela Tipsa

KONTAKTUPPGIFTER